
Urządzenia i Akcesoria
Macaron al cioccolato
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 24 godz.
40 pezzi
Składniki
Ganache di cioccolato
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi120 g
-
di panna (min. 30% di grassi)110 g
-
di burro morbido25 g
Macaron
-
di zucchero250 g
-
di mandorle pelate140 g
-
di amido di mais20 g
-
di cacao amaro in polvere15 g
-
di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)110 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
80 kcal /
334 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci tentazioni
8 Przepisów
Włochy
Włochy