
Urządzenia i Akcesoria
Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
100 g twarogu koziego kanapkowego
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
10 - 15 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
100 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
-
6 łyżek oliwy z oliwek
-
300 g batatów pokrojonych na 3 cm kawałki
-
100 g cukinii pokrojonej na 3 cm kawałki
-
100 - 150 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
1 łyżeczka soli
-
7 jajek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
380.5 kcal /
1593.1 kJ
Białko
15.7 g
Tłuszcz
106.3 g
Węglowodany
22.3 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKIE OBIADY
9 Przepisów
Polska
Polska