炝肉汤

炝肉汤

3.9 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切片
    400 克
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 生抽
    2 茶匙
  • 淀粉
    2 茶匙
  • 15 克
  • 花菜 切小朵
    200 克
  • 1000 克
  • 韭菜 切段
    100 克
  • 依个人口味调整
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.4 g
Kalorie 958.2 kJ / 228.8 kcal
Tłuszcz 13.4 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...