Urządzenia i Akcesoria
炝肉汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切片400 克
-
盐1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
生抽2 茶匙
-
淀粉2 茶匙
-
油15 克
-
花菜 切小朵200 克
-
水1000 克
-
韭菜 切段100 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.4 g
Kalorie
958.2 kJ /
228.8 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny