Urządzenia i Akcesoria
日式关东煮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
1 人份
Składniki
-
昆布 干的30 克
-
水2000 克
-
味噌20 克
-
盐1 茶匙
-
干柴鱼片1 把
-
鱼竹轮4 个
-
新鲜八爪鱼 小型的4 个
-
新鲜香菇3 朵
-
鱼丸5 个
-
白萝卜 切块150 克
-
魔芋块 切块100 克
-
魔芋丝100 克
-
葱 切葱花1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
49.1 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
53.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一人食
16 Przepisów
Chiny
Chiny