Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g d'oseille équeutée
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., type d'Isigny
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 4573 kJ / 1099 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Poires au vin rouge
3h 20min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Mug cake au whisky et au café
20min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14h
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Pas d’évaluation
Terrine de poisson
1 Std.
Gratin de figues
25 Min
Sauce gribiche
15 Min