Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g d'oseille équeutée
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., type d'Isigny
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 4573 kJ / 1099 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Chutney aux raisins
25min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1 godz.
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Sorbet concombre-sirop d'érable
3h 5min
Glace concombre groseille
2h 15min
Chutney d'ananas
35min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 Std. 15 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Glace à l'estragon
12h
Cheesecake avocat-citron vert
12 godz. 15 min
Sorbet au cassis
10min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12 godz. 30 min