Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 piment rouge frais
- 1000 g de coings, type shirin, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 180 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g de raifort, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 15.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Petits gâteaux au gingembre
35min
Velouté de framboises au lait ribot
10min
Café Disaronno
10min
Breizh bowl
13 Std.
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13 Std. 15 Min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30min
Schiacciata au raisin
2 godz.
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Pommes farcies aux fruits secs
1 godz.
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Brak ocen