Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 piment rouge frais
- 1000 g de coings, type shirin, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 180 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g de raifort, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 15.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet concombre-sirop d'érable
3h 5 min
Chutney de canneberges
1h
Pain de campagne
2hod.
Glace à l'oseille
3h 20min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3hod. 30min
Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki
3h 55min
Vinaigrette à l'orange
5min
Confiture de potiron à l'orange
6 godz. 45 min
Moutarde indienne
15min
Pain au levain biologique
5hod. 5min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Velouté carotte-betterave
35min