FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
TM6 TM5 TM31

FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse

4.0 ( 1 ocena )

Składniki

  • 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
  • 150 g de lait
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 90 g de croûtons
  • 10 g de truffe fraîche détaillée en brunoise fine
  • ¼ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
352 kcal / 1458 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy