Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 2 oignons, coupés en deux
- 50 g de sucre roux
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g de raisins rouges
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de raisins secs
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Chutney à la cerise
50 min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8h 15 min
Chutney de poires
55min
Crème d'aubergine à l'amande
20 min
Gelée de sureau
50 min
Chutney pomme-oignon-ananas
4hod.
Chutney de figues
4hod.
Gelée de framboise
6 Std.