
Urządzenia i Akcesoria
Barchette agli asparagi e salmone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua500 g
-
di asparagi verdi200 g
-
di radicchio rosso lavate ed asciugate8 foglie
-
di ricotta ben sgocciolata dal siero120 g
-
di salmone affumicato a fette40 g
-
di sale1 pizzico
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
120 kcal /
502 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori di primavera
10 Przepisów
Włochy
Włochy