Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di nocciole spellate
-
30
g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
lub 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 200 g di formaggio di capra morbido
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 49.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa appetitosa
10 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1h 20min
Gelato agrodolce al cetriolo
8 Std. 20 Min
Marinatura al Marsala
20 min
Insalata di mele e formaggio
10 min
Smoothie rinfrescante al cetriolo
10 min
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1h 30min
Agliata verde
15 Min
Salsa greca
10 min
Penne al sedano
30min
Salsa ai capperi
10 min