Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour le saladier
- 1 c. à café de sel
- 15 tranches de coppa coupées en lamelles
- 2 boules de fromage scamorza fumée en fines tranches
- ½ bouquet de basilic frais effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2958 kJ / 704 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 94 g
Alternatywne przepisy
Pain hérisson au fromage à partager
3j 30 menit
Calzone au jambon et à la courgette
1u. 45min
Pain hérisson au pesto de tomates
16h
Burger de pomme de terre
45min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2hod. 5min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Burger de poulet à l'indienne
4h
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35 min
Pain ciabatta
3h 45 min
Focaccia au thym
3h
Pain indien (naan)
1j 50 menit