Curry de lentilles aux épinards
TM5 TM31 TM6

Curry de lentilles aux épinards

4.1 (160 ocen)

Składniki

  • 150 g d'oignon, coupé en 6
  • 3 gousses d'ail, coupées en 2
  • 30 g de gingembre frais, pelé et coupé en 4
  • 30 g de beurre
  • 2 c. à soupe de pâte de curry indien
  • 250 g d'épinards surgelés en branches
  • 150 g de lentilles corail
  • 400 g d'eau
  • du sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
931 kJ / 222 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy