Risotto végétarien
TM5 TM31 TM6

Risotto végétarien

4.3 (113 ocen)

Składniki

  • 1 échalote, coupée en 2
  • 150 g de courgette, en tronçons
  • 60 g de carotte, coupée en 4
  • 40 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 120 g de vin blanc sec
  • 680 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 90 g de tofu fumé, coupé en dés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 50 g de crème de soja

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1121 kJ / 268 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy