Urządzenia i Akcesoria
Pastinakenpuffer
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Haferflocken, zart30 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Pastinaken in Stücken (3 cm)400 g
-
Magerquark100 g
-
Eier (Kl. M)2
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer8 Prisen
-
Muskat3 Prisen
-
Zitronensaft20 g
-
Äpfel in Stücken (3 cm)500 g
-
Zucker10 g
-
Senfkörner1 TL
-
Butterschmalz80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1608 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 godz. 15 min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Kartoffel-Kürbis-Rösti mit Radicchio-Salat
1 godz.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Brokkoli-Puffer
1 godz.
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 godz.
Chinakohl-Pizza
1 godz. 40 min