Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat

Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat

4.1 234 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Käse in Stücken (z. B. Gouda oder Emmentaler)
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Blumenkohl in Stücken
    350 g
  • Eier
    2
  • Haferkleie
    1 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Rote Bete frisch, geschält, in Stücken
    250 g
  • Petersilienwurzeln in Stücken
    150 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Orange geschält, in Stücken
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 16 g
Kalorie 1182 kJ / 283 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 6.9 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...