
Urządzenia i Akcesoria
Hirse-Brokkoli-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften60 g
-
Olivenöl65 g
-
Schalotte1
-
Hirse250 g
-
Wasser800 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Brokkoli in kleinen, etwa gleich großen Röschen300 g
-
Honig10 g
-
Sherryessig15 g
-
Dijon-Senf10 g
-
Salz¾ TL
-
Cranberrys, getrocknet40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
556 kcal /
2329 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy