Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber

Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber

3.4 48 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 Stück

Składniki

  • Buchweizen
    180 g
  • Speisestärke
    50 g
  • brauner Zucker
    150 g
  • Eier
    3
  • Salz
    ½ TL
  • Backpulver
    1 TL
  • Milch
    280 g
  • neutrales Öl zum Braten
  • Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 12 g
Kalorie 2160 kJ / 517 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...