Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour le moule
- farine, pour le moule
- 150 g d'amandes émondées
- 3 jaunes d'œufs
- 3 œufs entiers
- 150 g de miel
- 150 g de confiture de framboises
- 30 g de poudre de caroube, tamisée
- 50 g de fécule de maïs
- 1000 g d'eau
- amande effilée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1155.7 kJ / 275.3 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuit coco-canneberge
20 min
Gâteau vapeur au citron
2 Std. 25 Min
Gâteau à la noix de coco
50min
Vermicelles à la cannelle
1h
Crêpes au tofu soyeux
50min
Galette magique des Rois
3 Std. 15 Min
Plumcake vapeur à la carotte
1h
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 godz. 30 min
Le jus de citrouille façon Harry
35min
Cheesecake à la vapeur
1 godz. 30 min
Gâteau poire et porto à la vapeur
45min
Gâteau de semoule à l'orange
6hod. 45min