Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base croustillante
- 400 g de noix de cajou grillées, non salées
- 120 g de biscuits speculoos
- 100 g d'amandes décortiquées
- 75 g de noisettes émondées
- 10 dattes dénoyautées
- 10 g de jus de citron
- 50 g de jus d'orange
- ½ c. à café de fleur de sel
La crème au citron vert
- 15 g d'huile de noix de coco
- 80 g de miel
- 250 - 300 g de crème de coco
- 4 citrons verts non traités, zeste et jus
- 3 gouttes d'extrait de vanille liquide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 47.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Cheesecake à la framboise
3h 30 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12h 15min
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Cheesecake au citron et pavot
24 Std.
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30 min
Cheesecake framboises
5h
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h