Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base croustillante
- 400 g de noix de cajou grillées, non salées
- 120 g de biscuits speculoos
- 100 g d'amandes décortiquées
- 75 g de noisettes émondées
- 10 dattes dénoyautées
- 10 g de jus de citron
- 50 g de jus d'orange
- ½ c. à café de fleur de sel
La crème au citron vert
- 15 g d'huile de noix de coco
- 80 g de miel
- 250 - 300 g de crème de coco
- 4 citrons verts non traités, zeste et jus
- 3 gouttes d'extrait de vanille liquide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 47.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1hod. 30min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Brak ocen
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12h 15 min
Bûche pistache-framboise
2h 15min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3h 25min
Cheesecake praliné
4h
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2j 30 menit
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3j 30 menit
Cheesecake à la framboise
3j 30 menit