Beef and ale pie

Beef and ale pie

4.3 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 parts

Składniki

  • 200 g de farine de blé
  • 100 g de beurre demi-sel bien froid en cubes
  • 80 g d'eau
  • 300 g de bière ambrée
  • 120 g d'oignon (1) coupé en 4
  • 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 3 cm
  • 70 g de lardons nature
  • 30 g d'huile de tournesol
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de champignons de Paris frais bruns, nettoyés et coupés en 2 ou en 4
  • 20 g de sauce Worcestershire
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe de lait

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 855 kcal / 3570 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 47 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...