Gratin de pain au reblochon
TM5 TM6

Gratin de pain au reblochon

3.8 (30 ocen)

Składniki

  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 œuf
  • 4 pincées de sel
  • 7 pincées de poivre moulu
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 200 g de pain rassis, coupé en morceaux
  • 240 g de reblochon

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
9984 kJ / 2399 kcal
Białko
79 g
Węglowodany
154 g
Tłuszcz
159 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy