Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- 4 pincées de sel
- 7 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 240 g de reblochon
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 9984 kJ / 2399 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 154 g
- Tłuszcz
- 159 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croque-cake
50min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Œufs gratinés à la hongroise
1h 30min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Gratin crémeux à la normande
1h 5 min
Gratin de crozets au jambon
1 godz.
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 godz.
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.
Roulé au fromage et au jambon
40min