Calamars vapeur à la catalane
TM6 TM5 TM31

Calamars vapeur à la catalane

4.3 ( 136 ocen )

Składniki

  • 25 g d'huile d'olive
  • 80 g d'oignons nouveaux
  • 700 g de tomates coupées en 4
  • 1 branche de thym frais
  • 150 g de vin blanc sec
  • 30 g d'olives vertes dénoyautées
  • 70 g de chorizo doux, coupé en rondelles
  • sel
  • poivre moulu
  • 600 g calamars détaillés en anneaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
424 kcal / 1780 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy