Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet d'aneth frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de filets de cabillaud
- 350 g de filets de saumon frais, sans la peau
- 6 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- sel
- poivre moulu
- 30 g de concentré de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2359 kJ / 566 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Pain de saumon et poireau
1h 15min
Mousse de tomate au basilic
3j 30 menit
Terrine de poisson
1h
Terrine de poissons aux légumes
6sa 30 dk
Pain de saumon
1h 20min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1u. 45min
Petits flans de poisson
1h 5min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min