Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 885 kJ / 215 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de truite
3h 30min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Sauce béarnaise
20min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Sauce béarnaise
20min
Sauce à l'oseille
35min
Céleri rémoulade
10min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Sauce gribiche
15 Min
Rognons de veau sauce madère
20min
Velouté de cresson à l'ail
1h