Sauce à l'oseille
TM6 TM5 TM31

Sauce à l'oseille

4.5 (60 ocen)

Składniki

  • 50 g d'échalotes
  • 40 g de beurre, coupé en morceaux
  • 100 g d'oseille
  • 20 g de vin blanc
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
885 kJ / 215 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy