Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 885 kJ / 215 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 godz. 20 min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Sauce à l'oseille
35min
Purée de céleri
25min
Saumon sauce gribiche
35min
Céleri rémoulade
10min
Coulis de tomates
35min
Raie aux câpres
45 min
Sauce gribiche
15min
Terrine de poisson
1 godz.
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min