Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrines printanières
25 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min