Verrines de betterave au crabe
TM5 TM31 TM6

Verrines de betterave au crabe

4.0 (86 ocen)

Składniki

  • 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
  • 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
  • 50 g de mascarpone
  • 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
  • 7 feuilles de menthe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe de graines de sésame doré

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
402 kJ / 96 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy