Verrines de betterave au crabe

Verrines de betterave au crabe

4.0 99 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de betterave cuite coupée en morceaux
  • 100 g de chair de crabe en conserve égouttée
  • 50 g de mascarpone
  • 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
  • 7 feuilles de menthe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe de graines de sésame doré

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...