Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Verrines printanières
25 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min