Sweet and sour pork

Sweet and sour pork

4.5 624 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • basmati rice
    200 g
  • water plus extra for soaking
    1060 g
  • plain flour (see Tips)
    50 g
  • cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
    70 g
  • pork loin steaks cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
    700 g
  • soy sauce
    40 g
  • Chinese five spice powder
    1 tsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • egg lightly beaten
    1
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • tomato passata
    150 g
  • rice wine vinegar
    80 g
  • white sugar
    80 g
  • fresh pineapple peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    250 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)
    4
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • peanut oil for frying
    2000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 784.4 kcal / 3294.4 kJ
Białko 51.3 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 97.5 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 1118.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...