Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g basmati rice
- 1060 g water, plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks, cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg, lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple, peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3294.4 kJ / 784.4 kcal
- Białko
- 51.3 g
- Węglowodany
- 97.5 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 1118.2 mg
Alternatywne przepisy
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Sticky sesame chicken
40 min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and cashews
55min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Honey BBQ Chicken
1h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Stir-fry beef bowl
35min
Chorizo and chicken pasta
50min