Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 2 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp sesame oil
- 2 tsp cornflour
- 250 g flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)
- 150 g brown onion, cut into thin slices
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 - 2 pinches salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 150 g fresh bean sprouts
- 40 g fresh chives, cut into pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 8299.9 kJ / 1976.2 kcal
- Białko
- 101.9 g
- Węglowodany
- 279.6 g
- Tłuszcz
- 43.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 16.4 g
- Sód
- 3952 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken katsu curry with rice
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 Min
Nasi goreng
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sweet and sour pork
40min
Sticky sesame chicken
40min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Honey BBQ Chicken
1h
Asian-style pork noodles
1h