Urządzenia i Akcesoria
Niu rou mian (beef noodles)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet cut into thin slices300 g
-
dark soy sauce2 tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil2 tsp
-
cornflour2 tsp
-
flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)250 g
-
brown onion cut into thin slices150 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into julienne3 cm
-
vegetable oil1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh bean sprouts150 g
-
fresh chives cut into pieces (2 cm)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3952 mg
Białko
101.9 g
Kalorie
8299.9 kJ /
1976.2 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
16.4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
279.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hoisin pork bowl
45 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Sweet and sour pork
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Sticky meatball subs
1 godz.
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min