Urządzenia i Akcesoria
Sausage ragu with orecchiette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2348.2 mg
Białko
25 g
Kalorie
2450 kJ /
583.3 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
34.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastitsio
1 godz. 30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min