Urządzenia i Akcesoria
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
salted butter40 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
garlic cloves2
-
cauliflower cut into pieces400 g
-
milk300 g
-
water550 g
-
fettuccine300 g
-
asparagus cut into bite-size pieces2 bunches
-
blue cheese crumbled, to taste130 - 150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1097.9 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
2390.9 kJ /
569.3 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Pasta primavera
1 godz.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Cream of mushroom soup
20 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Seafood panzanella
1 godz.
Penne and vegetables
35 min
Classic Flammkuchen
1 godz.
Autumn vegetable gratin
50 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min