Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g salted butter
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 garlic cloves
- 400 g cauliflower, cut into pieces
- 300 g milk
- 550 g water
- 300 g fettuccine
- 2 bunches asparagus, cut into bite-size pieces
- 130 - 150 g blue cheese, crumbled, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2390.9 kJ / 569.3 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 1097.9 mg
Alternatywne przepisy
Pasta with tuna
30 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Penne and vegetables
35 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Bubble and squeak soup
35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min