Urządzenia i Akcesoria
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
salted butter40 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
garlic cloves2
-
cauliflower cut into pieces400 g
-
milk300 g
-
water550 g
-
fettuccine300 g
-
asparagus cut into bite-size pieces2 bunches
-
blue cheese crumbled, to taste130 - 150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1097.9 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
2390.9 kJ /
569.3 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Florentine potato cakes
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Classic mushroom risotto
30 min