Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 1035.2 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and sweet corn soup
30 min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Pea and ham soup
2h 20min
Beef Burgundy
1h 45min
Pumpkin soup
30 min
Hearty seafood chowder
45 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chicken cacciatore
50min
Thai-style fish cakes
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cream of mushroom soup
20min