Urządzenia i Akcesoria
Seafood and corn chowder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Gremolata
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
pine nuts2 - 3 tbsp
Chowder
-
leeks white and light green parts only (200 g), cut into pieces2 - 3
-
fennel trimmed and cut into pieces200 g
-
salted butter40 g
-
cornflour2 tbsp
-
dry sherry (see Tips) (optional)2 tbsp
-
water650 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice40 g
-
fish sauce1 tbsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
bacon cut into pieces (1-2 cm) (optional)100 g
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
canned sweet corn kernels drained (approx. 300 g after draining)400 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1035.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1442.8 kJ /
343.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and sweet corn soup
30 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Cream of mushroom soup
20 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Hearty seafood chowder
45 min
Pork fillet with mustard
35 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min