Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 150 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 200 g de agua
- 35 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 150 g de maicena
- 150 g de harina
- 100 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita sal
Cobertura
- 50 g de avellanas
- 250 g de remolacha cocida en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 15 g de zumo de limón
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de comino molido
- 100 g de kale en trozos
- 100 g de queso feta desmenuzado
- 200 g de mozzarella rallada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3477 kJ / 832 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 90.6 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.9 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 1291.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesas de mijo
55min
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1h
Pizza vegetariana sin gluten
50min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15 min
Crêpes de sarraceno con salmón
1h 10min
Pizza morada con achicoria y nueces
55min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1h 40min
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
30min
Pizza de invierno
9 Std.
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 Min
Pastel de lentejas
1j 55 menit