Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

3.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 rebanadas

Składniki

  • 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
  • 65 g de trigo sarraceno en grano
  • 80 g de quinoa en grano
  • 40 g de semillas de chía
  • 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 25 g de miel
  • 250 g de agua templada

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 135 kcal / 564 kJ
Białko 3.12 g
Tłuszcz 4.26 g
Węglowodany 20.88 g
Błonnik 2.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...