Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)

Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)

2.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 rebanadas

Składniki

  • 75 g de habas secas de soja verde
  • 75 g de garbanzos secos
  • 150 g de trigo sarraceno en grano
  • 200 g de harina de maíz certificada sin gluten
  • 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas (consultar lista FACE)
  • 350 g de agua
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 166 kcal / 693 kJ
Białko 7.05 g
Tłuszcz 4.71 g
Węglowodany 24.66 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...