
Urządzenia i Akcesoria
Gamberi alla guineana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni
Składniki
-
1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
-
40 g di succo di limone, spremuto fresco
-
1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
-
1 cucchiaino di sale
-
30 g di olio di oliva
-
150 g di cipolla a pezzi
-
½ cucchiaino di dado per brodo di pollo
-
150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
221 kcal /
924.7 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Africa
9 Przepisów
Włochy
Włochy