Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Vellutata di patate e robiola
45min
Minestra di semolino
30min
Risotto alla parmigiana
30min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Delizia di pollo al crescione
50min
Pasta sfiziosa
30min
Mousse di ricotta a Varoma
35min
Tagliatelle di carote e zucchine
35min
Vellutata di mais
20min
Stracciatella alla romana
30min
Acquacotta
50min