Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di latte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
120 g di scalogno a metà
-
25 g di burro
-
900 g di latte parzialmente scremato
-
8 fette di pane raffermo a metà
-
4 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13 g
Kalorie
1370 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Assaggi di mondo
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Crema di pomodoro
25 min
Crema di pomodoro
30 min
Frittelle di patate
45 min
Hash Browns (frittelle di patate)
1 godz. 10 min
Gnocchi de' susini
1 godz.
Zuppa di noci e sedano
35 min
Crème caramel cocco e banana
5 godz.
Chizze al Parmigiano reggiano
1 godz. 20 min
Vellutata di pollo e anacardi
30 min
Zuppa di pollo e mandorle
45 min
Vellutata di patate e robiola
45 min