![Zuppa di latte Zuppa di latte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83624.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di patate e mais
55 min
Zuppa di pane nero
30 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Zuppa di noci e sedano
35min
Vellutata alle nocciole
1 godz.
Doogh
10 min
Vellutata di mais
20min
Crema di carote all'arancia
30 min
Riso e porri
30 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Vellutata di patate e robiola
45 min
Minestra di semolino
30 min