Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di latte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
120 g di scalogno a metà
-
25 g di burro
-
900 g di latte parzialmente scremato
-
8 fette di pane raffermo a metà
-
4 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13 g
Kalorie
1370 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Assaggi di mondo
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pasta gratinata
50 min
Crema di pomodoro
30 min
Zuppa di pane nero
30 min
Pollo alle fragole
35 min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Cipollata
1 godz.
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Stracciatella alla romana
30 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pastaragia
25 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Risolatte
1 godz.