![Stufato di foglie di zucca con gamberi Stufato di foglie di zucca con gamberi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F2AFA7EB-8F5E-4592-8C98-EBD0B2008DBA/Derivates/d821f41c-b5cf-4d60-aa4f-bc2ac820944f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di arachidi pelate al naturale
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pomodoro a pezzi
- 400 g di latte di cocco
- 2 peperoncini rossi piccanti, freschi a fettine
- 1 cucchiaino di sale
-
400
g di foglie di zucca, a listarelle (0.5 cm)
lub 400 g di friarielli, a listarelle (0.5 cm) - 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min
Pizza alle verdure
2h 5min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Lu frustingu
18 Std.
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 godz. 40 min
Gelato al latte di soia
10 Std. 20 Min
Crostata albicocche e lamponi
1h 20min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min
Croissant (vegan)
3h 50min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1 godz. 40 min