Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di arachidi pelate al naturale
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pomodoro a pezzi
- 400 g di latte di cocco
- 2 peperoncini rossi piccanti, freschi a fettine
- 1 cucchiaino di sale
-
400
g di foglie di zucca, a listarelle (0.5 cm)
lub 400 g di friarielli, a listarelle (0.5 cm) - 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura classica
55 Min
Crema di arachidi
Brak ocen
Salsa alle mele
20 min
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3h 30min
Crostatine al melograno
50min
Liquore alle erbe aromatiche
169 Std.
Brodo di carne in pasta
45 Min
Sciroppo di mele
3h 30min
Stelline alle erbe di campo
1 Std. 40 Min
Piccole pastiere
2h
Salsa al gianduia
15 min
Gnocco fritto (senza glutine)
1h 30min