Merluzzo in oliocottura

Merluzzo in oliocottura

3.9 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 bicchieri

Składniki

Maionese al basilico
  • di olio di semi di girasole
    250 g
  • di aceto di mele
    15 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • uovo
    1
  • di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
    20 g
Salsa al pomodoro
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di concentrato di pomodoro
    15 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    ½ cucchiaino
  • di Tabasco
    1 cucchiaino
Merluzzo in oliocottura
  • di filetti di merluzzo fresco
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    1000 g
Terminare la preparazione
  • mandorle a lamelle a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 592 kcal / 2472 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 61.7 g
Węglowodany 1.2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...