Merluzzo in oliocottura

Merluzzo in oliocottura

3.9 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 bicchieri

Składniki

Maionese al basilico
  • 250 g di olio di semi di girasole
  • 15 g di aceto di mele
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 20 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
Salsa al pomodoro
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 1 cucchiaino di Tabasco
Merluzzo in oliocottura
  • 400 g di filetti di merluzzo fresco
  • 1000 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • mandorle a lamelle a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 592 kcal / 2472 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 61.7 g
Węglowodany 1.2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...