![Contorno di patate sauté sottovuoto Contorno di patate sauté sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE7B8C81-5FBD-4001-9B3D-0E4A32D378B6/Derivates/3a7e885d-7e53-4de5-a813-565979cb3028.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Patate Sottovuoto
2 Std.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h