Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di burro
- 8 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992.9 kJ / 476 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1sa 35 dk
Patate Sottovuoto
2 Std.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min