Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice Pork Pilaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves divided2
-
18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, dividedpork loin boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided18 oz
-
sweet paprika divided4 - 6 pinches
-
carrots cut into pieces7 oz
-
yellow onions cut into pieces7 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish1 oz
-
wild rice pilaf blend11 oz
-
tomato paste1 oz
-
water25 oz
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
pitted prunes1 ½ oz
-
fresh sage leaves1 sprig
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181 mg
Białko
36 g
Kalorie
2917 kJ /
696 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2h 30min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Healthy Gut Zinger
10min
Ham and Cream Cheese Spread
10min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min