Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ oz oil, divided
- 2 garlic cloves, divided
-
18
oz pork loin, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided
lub 18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided - 4 - 6 pinches sweet paprika, divided
- 7 oz carrots, cut into pieces
- 7 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 11 oz wild rice, pilaf blend
- 1 oz tomato paste
- 25 oz water
- ½ tsp ground cumin
- ground black pepper, to season, to taste
- 1 ½ oz pitted prunes
- 1 sprig fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2917 kJ / 696 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 181 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Dirty Rice
1h 5min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Jersey Beef
30 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Garlic Shrimp
35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min