
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
80 g di ricotta salata a pezzi
-
400 g di cavolfiore le cimette, lavate e asciugate
-
4 uova
-
1 pizzico di sale
-
600 g di acqua
-
500 g di pasta secca tipo farfalle
-
100 g di panna (min. 30% di grassi)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
336.6 kcal /
1408.4 kJ
Białko
13.3 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
50.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
89.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Primi piatti 'low cost'
10 Przepisów
Włochy
Włochy