
Urządzenia i Akcesoria
Gęsty budyń – 1100 g
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 porcji
Składniki
-
mleka1000 g
-
jajek6
-
cukru100 - 200 g
-
skrobi ziemniaczanej90 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
231 kcal /
969 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
98 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I KREMY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Budyń bez laktozy
20 min
Pudding ryżowy
55 min
Płynny budyń – 1200 ml
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Orzechy włoskie w karmelu
1 godz. 30 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Ser do smarowania
1 godz.
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Budyń czekoladowy
10 min