Urządzenia i Akcesoria
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Marinated chicken skewers
-
salt1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground allspice (see Tips)1 tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into long thin strips (5 mm thick, 2 cm wide)450 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 - 8
-
brown onion50 g
-
tomato paste60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 6 sprigs
-
water80 g
-
vinegar20 g
Salad dressing
-
cherry tomato cut into halves50 g
-
white wine vinegar15 g
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
Steamed chicken skewers, cumin rice and warm vegetable salad
-
basmati rice200 g
-
water1700 g
-
carrots cut into pieces120 g
-
cumin seeds (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. capsicum, eggplant, zucchini, cauliflower, broccoli, asparagus), cut into pieces (3 cm)600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1801 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Chicken San Fernando
55 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Creamy coconut chicken curry
30 min