Urządzenia i Akcesoria
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Marinated chicken skewers
-
salt1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground allspice (see Tips)1 tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into long thin strips (5 mm thick, 2 cm wide)450 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 - 8
-
brown onion50 g
-
tomato paste60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 6 sprigs
-
water80 g
-
vinegar20 g
Salad dressing
-
cherry tomato cut into halves50 g
-
white wine vinegar15 g
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
Steamed chicken skewers, cumin rice and warm vegetable salad
-
basmati rice200 g
-
water1700 g
-
carrots cut into pieces120 g
-
cumin seeds (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. capsicum, eggplant, zucchini, cauliflower, broccoli, asparagus), cut into pieces (3 cm)600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1801 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Butter chicken
55 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Chicken pad thai
55 min
Chicken skewers and rice
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min