Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Asian salad and dressing
- 1 garlic clove
- 1 tsp caster sugar
- 20 g fish sauce
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 lime, juice only
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 - 2 Lebanese cucumbers, deseeded and cut into pieces (3 cm), to taste
Rice paper rolls
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 bunch green asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 350 g firm tofu, cut into pieces (1 cm)
- 2 eggs
- 8 spring roll rice paper wrappers
- 80 g panko breadcrumbs, for coating
- peanut oil (approx. 150 g), for shallow frying
- 40 g roasted salted cashew nuts, roughly chopped to serve
- 1 lime, cut into wedges to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1844.2 kJ / 439.1 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 844.3 mg
Alternatywne przepisy
Mexican stack
45min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Pad see ew
30min
Rendang curry
30min
Chilli chutney quesadillas
1h
Spiced paneer parcels
50min
Satay noodle salad
35 Min
Mexican one-pot pasta
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Black bean enchiladas
1h 20 min