Urządzenia i Akcesoria
Tomato Tart Tatin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
934 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Raspberry Liqueur
172 godz. 10 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Risotto with Spinach and Peas
30 min