Rosenkohl-Auflauf

Rosenkohl-Auflauf

3.3 391 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Bergkäse in Stücken
    60 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Rosenkohl
    600 g
  • Milch
    200 g
  • Eier (Kl. M)
    4
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • rote Zwiebeln in Spalten (1 cm)
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 40 g
Kalorie 2100 kJ / 502 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...