Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions quartered100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
dry white wine30 g
-
olive oil1 Tbsp
Wartości odżywcze na 500 g
Kalorie
533 kcal /
2226 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Discover Thermomix® Online
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

Simple Ideas
201 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

The Basic Cookbook 2018
174 Przepisy
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

We Can Work Magic Out Of Simple Things
35 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

Your First Month Mixing
55 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia