Urządzenia i Akcesoria
Green Bean Casserole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portion
Składniki
-
bread torn in pieces2 slices
-
water820 g
-
green beans ends trimmed500 g
-
red onions quartered100 g
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
potatoes diced (2.5 cm)250 g
-
fresh parsley leaves2 heaped tsp
-
mushrooms sliced170 g
-
milk450 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
ground white pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
615 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min