Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eating apple firm, cored, quartered1
-
shallot halved1
-
red cabbage cut in pieces300 g
-
dried figs cut in pieces (3 cm)30 g
-
maple syrup10 g
-
white balsamic vinegar30 g
-
cranberry juice30 g
-
rapeseed oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves50 g
-
Gorgonzola dolce crumbled60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
969 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Beetroot Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Potato and Celeriac Gratin
1 h 10 min
Curried Coleslaw
10 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min