
Urządzenia i Akcesoria
Napolitanas de crema
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
30 unidades
Składniki
Masa madre
-
100 g de leche entera
-
20 g de levadura prensada fresca
-
170 g de harina de fuerza
Napolitanas
-
340 g de harina de fuerza
-
80 g de agua
-
75 g de azúcar
-
5 g de sal
-
250 g de mantequilla fría y en un bloque
-
1 huevo batido
-
30 - 40 g de almendras laminadas
-
500 g de crema pastelera
-
1 - 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
Wartości odżywcze na 30 unidades
Kalorie
8490 kcal /
35490 kJ
Białko
125.1 g
Tłuszcz
532.2 g
Węglowodany
800.7 g
Błonnik
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bollería casera
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania