Urządzenia i Akcesoria
Bizcochos borrachos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
25 unidades
Składniki
Bizcocho
-
4 huevos
-
100 g de azúcar
-
100 g de harina de repostería
Almíbar
-
200 g de agua
-
300 g de azúcar
-
150 g de vino dulce (p. ej. moscatel)
Terminación
-
1 cucharada de canela molida (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
1.62 g
Kalorie
401 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
1.09 g
Błonnik
0.14 g
Węglowodany
19.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min
Cortadillos de cidra
1 godz.
Rosquillas
30 min
Flan de París con merengue
10 godz.
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 godz. 45 min
Pestiños borrachuelos
50 min
Cremadillos
3 godz. 50 min
Savarin rápido al ron
1 godz. 30 min
Pudin diplomático
1 godz. 40 min
Roscos de vino
45 min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Pudin de pan
3 godz.